Kdy je k dispozici předpětí Warzone 2

Získání vašeho předběžného načtení Warzone 2 je nezbytné, pokud se chcete okamžitě zúčastnit nové Battle Royale, když Warzone 2 spustí 16. listopadu. Není nic frustrujícího, než vidět ostatní hráče, kteří si užívají nové vydání, zatímco můžete jen sedět A sledujte, jak se lišta pro pokrok pomalu zatírá, takže naštěstí můžete začít stahovat Warzone 2 od 14. listopadu. To vám dává několik dní k obdržení požadovaných souborů, což doufejme bude dost času, ať už je vaše rychlost internetu.

Modern Warfare 2 a Warzone 2 Roadmap

"Modern

(Obrázek kredit: Activision)

Podívejte se, kdy má veškerý obsah nadcházející sezóny 01 dorazit na Modern Warfare 2 a Warzone 2 Roadmap.

Existuje velký důvod, proč chcete co nejdříve zahájit předběžné načtení Warzone 2, protože velikost souboru Warzone 2 má hráče, kteří se bojí o své pevné disky. Ačkoli přesná velikost stahování nebyla ověřena nebo oficiálně potvrzena, @Codwzinformer na Twitteru tvrdí, že to bude neuvěřitelných 115 GB, takže možná budete muset vyčistit nějakou místnost předem – zejména pokud máte pouze interní SSD zásoby SSD Na vaší řadě PS5 nebo Xbox také, i když víme, že odpověď na moderní Warfare 2 pro Warzone 2 není ne, je možné, že nainstalovaný MW2 může snížit celkovou velikost souboru potřebnou pro Warzone 2. Ať už je vaše situace jakákoli, ať už je to jakákoli, ať už je to jakákoli, ať už je vaše situace, ať už je to jakákoli, ať už je to jakákoli, ať už je to jakákoli, ať už je jakákoli situace. Zde je to, o čem potřebujete vědět, kdy můžete zahájit předpětí Warzone 2.

Warzone 2 Preload čas začátku

"Warzone

(Obrázek kredit: Activision)

Čas zahájení předběžného načtení Warzone 2 kope celé dva dny před oficiálním spuštěním nové Battle Royale, což by vám mělo poskytnout nejlepší šanci, že bude připravena, když se servery objeví 16. listopadu. Následující časy:

  • US West Coast: 14. listopadu, 10:00 PST
  • US East Coast: 14. listopadu, 13:00 EST
  • Spojené království: 14. listopadu, 18:00 GMT
  • Evropa: 14. listopadu, 19:00 CET
  • Austrálie: 15. listopadu, 5:00 AEST

Vzhledem k tomu, že stahování Warzone 2 bude značně velké, je pravděpodobné, že jej budete muset spustit ručně, než aby se jedná o automatickou aktualizaci zaslanou do vašeho systému. Pokud vlastníte Modern Warfare 2, zkontrolujte hlavní nabídku z výše uvedeného času a vyhledejte možnost předběžného načtení, jinak prohledejte příslušný digitální obchod pro vaši platformu a stáhněte si samostatný spouštěč Warzone 2.

Přečtěte si více  Full-Fat Oblivion Remake Skyblivion Představuje obavy zvrácené oblíbené jako o oči "konec silnice"
Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Dobrý den, jmenuji se Frenk Rodriguez. Jsem zkušený spisovatel se silnou schopností jasně a efektivně komunikovat prostřednictvím svého psaní. Hluboce rozumím hernímu průmyslu a mám přehled o nejnovějších trendech a technologiích. Jsem zaměřený na detaily, dokážu přesně analyzovat a hodnotit hry a ke své práci přistupuji objektivně a spravedlivě. Do svého psaní a analýz vnáším také kreativní a inovativní pohled, což přispívá k tomu, že mé průvodce a recenze jsou pro čtenáře poutavé a zajímavé. Celkově mi tyto vlastnosti umožnily stát se důvěryhodným a spolehlivým zdrojem informací a postřehů v herním průmyslu.