Pokemon Go Dragon Week vám dává šanci chytit Gible a Deino

(Obrazový kredit: The Pokemon Company)

První Ultra Unlock Week v Pokemon Go je živý a je na čase hledat Gible a Deino, dva Pokémony, které je obvykle velmi těžké najít.

Kromě Gible se Alolan Exeggutor, Horsea, Dratini, Trapinch, Swablu a Bagon plodí častěji až do konce akce v pátek 7. srpna 2020 v 13:00 PDT / 4pm EDT / 9:00 BST. Během akce se Gible a Deino občas vylíhnou z vajec, ale častěji dostanete Horsea, Dratini, Trapinch, Swablu a Bagon. Pokud máte opravdu štěstí, nový lesklý Deino se vylíhne z vajíčka. A konečně, zatímco je událost stále živá, promluvte si s profesorem Oakem o zvláštním časovaném výzkumu. Pokud se vám podaří to dokončit, budete mít šanci chytit dva Deino.

Společnost Pokémon hostí tři různé týdny odemknutí jako odměnu za všechny výzvy, které hráči splnili během Pokemon Go Fest 2020. Prvním je Dragon Week, který skončí na začátku další události. Enigma Week odstartuje v pátek 7. srpna v 13:00 PDT / 4pm EDT / 21:00 BST, čímž se soustředí na „tajemný“ Pokémona jako Deoxys, Elgyem a Unown.

Unova Week převezme v pátek 14. srpna a potrvá do příštího pátku 21. srpna. Na této akci se objeví Pokemon původně objevený v regionu Unova. Konkrétně, Mythical Pokemon Genesect získává lesklou verzi a objeví se v pětihvězdičkových nájezdech. Sewaddle, Cottonee, Emolga a Bouffalant budou přidány do Pokemon Go poprvé během Unova Week.

Čas chytit lesklý Gyarados s Aqua Tail je blízko, jako Den komunity Pokemon Go Magikarp přichází v srpnu.

Přečtěte si více  Upgrady zbraní Fortnite - jak upgradovat zbraně v sezóně 6
Přečtěte si více  Získejte nový Apple iPad Air za dosud nejnižší cenu a další skvělé nabídky iPadů

Nevyřčený příběh zmrzlého těla Boby Fetta a Han Solo odhalený ve hře Star Wars: War of the Bounty Hunters otvírák – spoilery