Final Fantasy 7 remake bude vydán na PS4 3. března 2020. To je pravda, i když PlayStation přeskakuje E3 2019, nemohl dovolit, aby Xbox Keanu přišel o krádeže všech titulků, a upustil novinky a nový trailer.

Záběry byly poprvé představeny během koncertu Final Fantasy 7: Symphonic Reunion v Los Angeles, kde vystoupil režisér Tetsuya Nomura a producent Yoshinori Kitase. Očekáváme, že na konferenci Square Enix E3 2019 v pondělí (18:00 PT / 21:00 ET / 02:00 BST) uvidíme více restartu ikony JRPG.

Final Fantasy 7 remake byl poprvé oznámen cestou zpět na E3 2015, takže konečně vydání datum vydání znamená spoustu fanoušků Final Fantasy bude moci dýchat úlevou úlevy a začít počítat dny. Originál byl ikonický PlayStation hra, tolik tak, že lidé jsou stále náchylní začít vaflovat o smrti určité postavy v hospodě a skončit v slzách, než dokončí větu.

Nečekejte, že se vám podaří střelbu za remake stylu, ale Square Enix již odhalil mnoho změn pro restart, včetně silně přepracovaných postav, bojového systému s více akční orientací a promění příběh na vícedílnou sérii. Zítra vám přineseme všechny nové detaily z náměstí Enix.

Ujistěte se, že se podívejte na naše E3 2019 harmonogram takže můžete sledovat všechna oznámení v reálném čase. Žádný pot, pokud vám chybí pár – to jsme tady!

Přečtěte si více  Jak se oženit v Skyrimu